fbpx
“Atostogos dviese”

“Atostogos dviese”

2,200.00

80-130cm, įrėmintas, dydis su rėmu 96- 146cm, aliejus, drobė

„Atostogos dviese“ – tai mano giliausių jausmų atspindys, kuriame užfiksavau tai, kas iš tiesų svarbu būnant dviese. Šiame paveiksle norėjau perteikti ne tik išorinį grožį, bet ir tą neapčiuopiamą, tačiau viską apimančią romantikos dvasią. Vaizduoju porą, apsikabinusią prie jūros kranto, kur jų širdys susilieja su ramiu bangų mūšos ritmu.

Pasirinkau švelnias spalvas – auksinę, perlinę ir kreminę – nes jos puikiai perteikia tą ramybę, kurią jaučiame, kai esame su žmogumi, kuris mums brangus. Kiekvienas šio kūrinio potėpis simbolizuoja bendrystės akimirkas, kai laikas nustoja bėgti, o visas pasaulis tampa mažiau svarbus, palyginus su tuo, kas vyksta tarp dviejų širdžių.

Mano tikslas buvo pavaizduoti tą subtilų ryšį, kuris gimsta iš tylaus bendravimo, iš buvimo kartu, kai nereikia žodžių. Kiekviena detalė – moters skrybėlė, elegantiška suknelė, švelnus prisilietimas – kalba apie meilę, kuri išreiškiama ne per didingus gestus, bet per mažus, kasdienius momentus, kurie turi amžinybės vertę.

„Atostogos dviese“ – tai mano romantiškas įsivaizdavimas apie tai, kas iš tiesų svarbiausia dviejų žmonių bendrystėje: tai buvimas kartu, kai viskas aplinkui nurimsta, ir lieka tik tyli, tačiau gili meilės kalba.

Paveikslo reprodukciją įvairių dydžių galite užsisakyti čia: https://andzelakauniene.lt/galerija/atostogos-dviese-r/

000